Psoas & "den röda linjen"

Kursen ni kan gå i er egen takt eller välja att vara med live digitalt när den går.

Varmt välkomna till den här kursen som kommer att ge oss insikter och klarheter i hur vi ska kunna hålla oss själva i alla lägen alla dagar - fysiskt, mentalt samt själsligt.

Ofta hamnar vi i tron att endast det vi kan ta utifrån ska hjälpa oss såsom olika terapier, olika tränings- eller yogaformer, olika råd eller uppmaningar. Dessa kommer såklart att kunna bidra med en del, självklart! Men hur ofta får vi höra att vi faktiskt har allt inom oss och att vi har den där häftiga kunskapen och visdomen inom oss att läka och hjälpa oss själva?

På den här kursen kommer vi att fokusera på att hitta den där inre kraften och visdomen som vi alla har kommit med när vi föddes.  Detta gör vi genom att aktivera delar inom oss som kan vara slumrande eller bedövade. Vi kommer att påminna oss om hur vi faktiskt kan hitta den kontakten inom oss igen. Det finns en otrolig kommunikation där någonstans djupt inom, men som vi inte alltid hör för det brusar för högt av allt annat som sker utanför oss.

Så vi kommer på den här kursen att skapa vägar rent fysiskt för att nå dit igen och få tillbaka den där naturliga inre förmågan att kunna hålla oss själva som vi är designade att kunna göra.

Vi kommer att ha olika teman varje lördag.

Första lördagen kommer vi att fokusera på "Den röda linjen" som är vår hållningskedja och den som ska hålla oss uppe när vi sitter och när vi står. Här kommer vi attt göra övningar för att aktivera hela linjen.

Andra träffen kommer vi att titta på Psoas som en muskelvävnad och hur den kan vara konstant kort fast vi tränar och stretchar. Vi får lära oss hur vi släpper på låsningar i den och hur vi kan göra den mjuk igen. 

Tredje lördagen kommer vi att gå in på hur psoas kopplar med nervsystemet och hur vi genom att stressa påverkar dess förmåga att kunna fungera optimalt. En stressad psoas torkar ut och bidrar till utmattning.

Sista lördagen kommer vi att få uppleva psoas och kopplingen till vår själ och hur vi blir frånkopplade från kärnan när vår psoas är ur full funktion. Vi kommer att få en klrhet i hur tidiga barndomshändelser påverkar oss när vi blir äldre.

Ni kommer att få göra guidade övningar för att:

 • Hitta och plocka fram visdomen inom er igen genom att aktivera psoas samt hela linjen
 • Förstå att ni redan är allt och att ni inte behöver ta något utanför för att uppleva er hela
 • Hitta det underbara lugnet inom er

Ni kommer att få fysiska övningar för:

 • Att aktivera er hållningskedja - ”Den röda linjen”
 • Ge återhämtning i densamma med fokus på Psoas
 • Släppa på låsningar i de ytliga musklerna
 • Att uppleva hur ni kan hålla er själva
 • Höja er Vagus ton

Vad ni får med er:

 • 4 olika klasser inspelade
 • Inspelade övningar
 • Övningar på pdf:er som ni kan skriva ut
 • Allt inspelat och uppdelat i moduler som ni kan titta på igen så länge ni vill

Allt spelas in och kommer att finnas i olika moduler för att lätt hitta tillbaka till och tittas på så mycket och länge ni vill. Ni kan alltså gå kursen i er egen takt och inte vara med på själva kurstillfällena.

Pris och upplägg:

När: 13/8, 20/8, 27/8 & 3/9  2022
Tid: Lördagar kl 9.00 - 10.30
Var: Hemma hos dig själv via Zoom
Pris: 750 kr
Anmälan: Fyll i formuläret ner på sidan

Fakturan kommer sedan från Troofah Medical via FortNox. Vid anmälan så fyller ni bara i INGET FÖRETAG om ni inte har det.

Är du sedan intresserad av att gå en utbildning hösten 2022, Sensing Yoga 100 h eller Ettårig 100 h, så dras kurskostnaden på 750 kr av priset. (9 800 kr) Obs! avdraget kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Med värme,
Mia Elmlund

Kurs / Utbildnings -anmälan

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Det går bra att boka sig som privatperson eller företag. Var noga med att skriv både organisationsnummer och företagsnamn om du anmäler dig som företag. Om du anmäler dig som privatperson så kan du lämna Företagsnamn tomt, men fyll i fullständigt personnummer.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Anti-spam kod
Refresh Invalid Input

Adress

Energigatan 15 C
434 37 Kungsbacka
Sverige

E-Post

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Troofah Medical AB
Org.nr: 556537-5002

Har du varit aktiv prenumerant tidigare och vill påbörja en ny prenumeration? Klicka här

© COPYRIGHT Troofah Medical AB 2021 - All rights reserved - Webbplattform skapad av Joomlaproffs.se